Viktigheten av motorsykkelforsikring

V

I de fleste stater er motorsykkelforsikring nødvendig gjennom lokale lover. Å ha denne forsikringen vil beskytte mot tap av eiendeler, for eksempel sparepenger eller huset ditt, i tilfelle personskader kan føre til rettslige skritt mot deg. Forsikringen dekker også mot hærverk, tyveri, medisinske regninger og skader. Har du sykkelen på lån eller gjennom leasing, er du som regel pålagt å kjøpe dekning.

Denne dekningen er det lovlige beløpet som kreves for motorsykkelforsikring. Beløpet kan dekke ethvert lønnstap for skadelidte enten ved uførhet eller død. Det spiller ingen rolle om du har feil eller den andre personen kan ha et eller annet ansvar, du kan fortsatt bli saksøkt og må betale for eventuell dekning som du ikke sikret på ulykkestidspunktet. Eventuelle skader på eiendom som oppstår vil bli betalt for utskifting eller reparasjon. Forsikringen dekker også eventuelle forsvarsbehov.

Uforsikrede bilistpoliser er tilgjengelige for kjøp basert på at den andre sjåføren er underforsikret eller ikke forsikret i det hele tatt på ulykkestidspunktet. I dette tilfellet vil du få utbetalt beløpet som er nødvendig for regninger på grunn av medisinsk service, tapt lønn og enhver tid som trengs for smerte og lidelse.

Disse kostnadene kan utgjøre mye penger, og å ha riktig beskyttelse sikrer at du er i stand til å ha penger til å beskytte eiendelene dine. Eventuelle medisinske utgifter og begravelsesutgifter som kan følge av en ulykke, kan også dekkes gjennom personskadevernpolitikken. Disse dekker deg selv og eventuelle passasjerer på motorsykkelen.

Kollisjonsdekning motorsykkelforsikring betaler for å erstatte eller reparere motorsykkelen i tilfelle den har vært i en ulykke. Ulykken kan være et resultat av andre sjåfører eller et uhell med et tre. Dyr er ikke dekket under kollisjon, men er med omfattende dekning. Å være beskyttet av forsikring for din motorsykkel gir dekning som du trenger i uheldig tilfelle av en ulykke.

Her er en liste over ekstra tilbehørsdekning du kanskje vil kjøpe til motorsykkelen din.

• Veihjelp vil dekke nødvendig tauing, reparasjoner som er mindre, og drivstoff eller andre væsker som trengs hvis du blir stående og strandet.

• Leiedekning vil dekke kostnadene for å leie et erstatningskjøretøy eller -motorsykkel for transport dersom det skulle være ute i en ulykke.

• Tilhengerdekning vil dekke tilhengere som brukes til å transportere sykkelen.

• Turavbrudd dekker eventuelle utgifter som påløper dersom sykkelen blir ødelagt mens du er på tur.

Det er mange flere aspekter ved motorsykkelforsikring som du må kontakte din lokale forsikringsagent for å finne ut detaljene. De kan hjelpe deg med å finne en polise til din fordel. Hvis du allerede har hus- og kjøretøyforsikring, kan du se på å kombinere disse for å få rabatter på forsikringen til motorsykkelen din. Å snakke med agenten kan også avdekke mange ekstra rabatter som er tilgjengelige av visse grunner. Dekning for motorsykkelen din gjør det enkelt å vite at du er beskyttet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta