Utforsk LifeCore Fitness 900UB stående sykkel

U

Når du kjøper stasjonære sykler, har du to grunnleggende design å velge mellom. En stil er liggende sykkel, som har et sete med rygg og plasserer pedalene mer foran deg i stedet for under deg. Det andre designet er laget mer som den tradisjonelle sykkelen. Hvis du ser etter en stasjonær sykkel som er designet mer som en tradisjonell sykkel, bør du kanskje vurdere LifeCore Fitness 900UB Upright Bike.

LifeCore Fitness 900UB Upright Bike tilbyr en veldig lett og kompakt design, som bare veier 88 pund og er 41 tommer lang og 24 tommer bred. Den har også en gjennomgangsdesign, som gjør den enkel å bruke i nesten alle rom. Den har imidlertid en vektkapasitet på 300 pund, noe som betyr at denne stående sykkelen kanskje ikke er det riktige valget hvis du er spesielt tung. I tillegg, til tross for det justerbare setet og styret, er det kanskje ikke høyt nok hvis du er en veldig høy person.

Skjermen, som benytter LCD-teknologi, gir svært skarpe og lettleste bilder. Her kan du overvåke pulsen din ved hjelp av kontaktpulssensorene samt lese mer om det ene av tolv forhåndsinnstilte programmer du har valgt. Med så mange programmer å velge mellom, kan folk på nesten alle ferdighetsnivåer finne det beste for deres behov. Displayet gir også annen nyttig informasjon, for eksempel gjeldende tid og temperatur.

I tillegg til den kompakte designen er LifeCore Fitness 900UB Upright Bike også ganske slitesterk. Laget med en kraftig aluminiumsramme og ripebestandig belegg, kommer den også med fem års garanti når den brukes til boligformål og to års garanti når den brukes til lette kommersielle formål.

Hvis du har ryggproblemer eller på annen måte er ukomfortabel når du sykler på en tradisjonell sykkel, er du kanskje bedre egnet med en stasjonær liggesykkel. Ellers er LifeCore Fitness 900UB Upright Bike et godt valg for de fleste.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta