Topp 3 måter å forlenge levetiden til en sykkel

T

Jeg har vært en daglig syklist i mange år og i løpet av den tiden har jeg oppdaget en del triks for å holde sykkelen i toppform. Når du bruker mye på sykkelen din, er det mange deler som begynner å bli forringet hvis de ikke blir tatt godt vare på. Her er fem tips for å forlenge levetiden til sykkelen din.

  • Roter dekkene – Dette er enormt, og de fleste gjør det aldri. Slitebanen på dekkene dine slites veldig forskjellig fra foran til bak. Bruddtrykk og veinærhet behandler hvert dekk veldig forskjellig. Mange ganger, hvis ett dekk slites tynt, må de begge skiftes for å beholde riktig balanse. Ved ganske enkelt å rotere dekkene hver tredje måned, kan du bruke dem likt og forlenge levetiden betydelig.
  • Rengjør navene dine – Dette er også et svært oversett vedlikeholdsproblem som de fleste hobbyfolk overser. Navene på sykkelen din er avgjørende for en jevn sykkelopplevelse, og de slites unødvendig når de blir forsømt. Navene dine tar juling fra hjulene dine og tiltrekker seg mye skitt og skitt. Bare å rengjøre dem etter hver tur vil tillate deg å ikke bare opprettholde en jevnere tur, men vil spare deg for penger ettersom nav er ganske dyre å erstatte.
  • Juster bunnbraketten – Ved å få bunnbraketten tunet en eller to ganger i året vil du kunne få en tryggere tur og forlenge levetiden til sykkelen din. Bunnbraketter er beryktet for å knirke og senke effektiviteten til sykkelen din. Selv om dette vedlikeholdsproblemet er litt vanskelig for de fleste å utføre selv, kan sykkelbutikker gjøre dette på noen få minutter. Resultatene vil bli en mye jevnere og raskere tur og

Jeg håper du fant disse tre tipsene nyttige. Sykler er dyre og de fleste trenger utskifting etter bare noen få år på grunn av dum omsorgssvikt. Sørg også for å oppbevare sykkelen på et tørt sted, for eksempel en garasje eller inne i hjemmet ditt. Å la sykkelen stå i regnet vil garantert føre til at den forringes raskt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta