Ting du bør vurdere når du velger den beste motorsykkelhjelmen

T

Eier du en motorsykkel? I så fall vet du at å sykle på denne tohjulingen gir en fenomenal opplevelse. Når det gjelder å kjøre motorsykkel, bør sikkerhet være vår førsteprioritet. Tross alt kan du bare nyte livet når du er i live. Derfor kan ingenting være viktigere enn å bruke hjelm før du drar på sykkeltur. Før du får tak i en hjelm, sørg for at du gjør litt research. Nedenfor er noen nyttige tips for å hjelpe deg.

Typer hjelmer

Hjelmer som er designet for motorsykler er rundere enn de som er designet for sykler. Dessuten har du mange alternativer å velge mellom, for eksempel åpen ansiktshjelm, modulær hjelm, halvskallhjelm, dual sport og helhjelm, bare for å nevne noen. Du kan velge en basert på dine behov.

Hensikt

Hvis du trenger en for din daglige pendling til jobb, sørg for at du velger en hjelm av høy kvalitet. Disse enhetene er komfortable og gir forbedret dynamikk i tillegg til redusert vindstøy. Faktisk er allsidighet og komfort to ting du trenger for å reise, sykle eller reise. På den annen side, hvis du trenger en for racing eller ridning, kan det være lurt å gå for en som tilbyr ekstra funksjoner, for eksempel aggressiv ventilasjon og avrivbare stolper.

Funksjoner

Følgende funksjoner bør vurderes når du velger.

1. Materiale

Materialet til enheten du kjøper påvirker andre faktorer, som vekt, sikkerhetsvurdering og komfort. Vanlige materialer som brukes i produksjonen inkluderer karbonfiber, glassfiberkompositt og polykarbonat sammen med et lag av ekspandert polystyrenskum. Polykarbonat er billig, fleksibelt og absorberer energi. Glassfiberkompositt kan bøye seg, splitte og knuse ettersom det absorberer energi, men det koster mer. Så sørg for at du vet hva enheten din består av.

2. Vekt

Vekten på hjelmer er mellom 1,4 kg og 1,8 kg. Pass på at den du velger passer riktig. Hvis vekten av enheten ikke engang er på hodet ditt, kan det føles tungt på skuldrene og hodet. Nakken din kan også bli anstrengt. I motsetning til Full Face, veier modulære enheter mer.

Andre funksjoner

I dag gir hjelmer mange teknologiske funksjoner, som kommunikasjonsutstyr, vindreduserende tiltak og integrert solskjerming, for å nevne noen. Disse funksjonene forbedrer din kjøreopplevelse.

Ytterligere sikkerhetsfunksjoner

Det kan også være lurt å sørge for at enheten din har ekstra sikkerhetsfunksjoner, for eksempel et nødutløsersystem for kinnpute. Dette systemet lar deg ta av hjelmen i tilfelle et medisinsk behov.

Pris

Ofte er prisen på en hjelm basert på egenskapene og materialene. Kort sagt, hvis du velger en dyr enhet, kan du nyte bedre teknologi, komfort og beskyttelse. Men selv om du bruker litt mindre, kan du fortsatt få en anstendig enhet.

Så hvis du skal investere i en god motorsykkelhjelm, foreslår vi at du vurderer tipsene i denne artikkelen. Håper dette hjelper.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta