Reparasjon av en ABS motorsykkelseteveske

R

Å forstå hvordan man reparerer en motorsykkelsekk kan være en stor fordel for enhver motorsyklist. Følgende vil ta deg gjennom litt nyttig informasjon om hvordan du kan reparere din motorsykkelsetebag.

Det kan være vanskelig å reparere en motorsykkel-seteveske på egen hånd, men når du først forstår hvordan du gjør det, vil du gjøre alle reparasjonene dine på egen hånd i stedet for å kjøpe en helt ny salveske hver gang den får hull eller sprekker.

Reparasjon av motorsykkel ABS-salvesker:

Du har sikkert hørt om ABS plastrørlim eller sett det i din lokale jernvarehandel. Dette kan være noe av det mest nyttige limet siden det er et tykt plastlignende materiale som ikke krever oppvarming for å få det til å tørke.

Ved reparasjon av sprekker ser dette rørlimet ut til å tåle omtrent alt. For en enda bedre forsegling, plasser en tape på innsiden av sprekken slik at du kan tvinge limet inn i sprekken.

Siden salveskene er laget av ABS-plast kan det virke vanskelig å få en permanent binding da denne typen plast har et stoff i seg som gjør den litt glatt. Du kan også kjøpe en dyvel av ABS-plast. Lag spon av pluggen som du ville gjort med ost og bland ting med metylinkloridstoffer, for eksempel Weld on 3. Ved å gjøre dette vil du se at ABS begynner å løse seg opp og tykner opp blandingen. Hvis du føler at blandingen ikke er tykk nok, tilsett bare mer ABS-spon. Vær tålmodig selv om det kan ta omtrent fem til ti minutter før sponene er helt oppløst.

Unngå å berøre dette stoffet med bare hud, så finn en spisepinne eller en hvilken som helst pinne som du kan bruke til å blande alt innholdet. Nå for området du reparerer, bruk sandpapir med korn 220 og gjør det litt grovt. Dette vil tillate at ABS-blandingen fester seg til overflaten i stedet for bare å gli av.

De fleste gjør reparasjonen fra innsiden av posen og har et papir på den andre siden som forhindrer lekkasjer. Det vil ta litt tid for reparasjonen å kurere, men når den først gjør nødvendige reparasjoner på kantene med et sandpapir som er greit.

Hvis du vil ha en reparasjon som faktisk vil smelte sammen med det gamle materialet, vil dette virkelig hjelpe deg. Ved å bruke det samme materialet til å reparere det sprukne området kan du minimere sjansen for at noen legger merke til sprekken, siden den blir borte.

En siste merknad når du bestemmer deg for å gjøre en ABS-seteveske-reparasjon, sørg for at du gjør dette i et godt ventilert område, da kjemikaliene i stoffene kan være skadelige å puste inn. Å ta deg tid til å gjøre en ABS-seteveske-reparasjon kan ta litt tid av tid, men hvis det er noe du føler deg trygg på å gjøre, så gjør det. Det er ikke så vanskelig som det høres ut og er ikke vanskelig å rydde opp i, bare ta deg god tid og du får jobben gjort riktig første gang.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta