Pull-Behind motorsykkeltilhengere

P

Hvis du er en rytter og har vært vant til å dra utstyret ditt for lange turer på sidevesker og innvendige bunjee-jumped bager festet til baksiden av setet ditt, kan det være lurt å revurdere mulighetene.

Tilhengere for motorsykler kommer i alle former, størrelser og farger, og de gjør det mulig for syklister å kjøre på den åpne veien med letthet.

Vi har alle sett det: kjører bak en motorsykkel ute på motorveien, et sted mellom nowheresville og neste bensinstopp, med store poser hengende fra begge sider av bakenden. Ikke bare gir den ekstra bagasjen vekt til selve motorsykkelen, de ser også bare klønete ut.

Tenk reisehengeren på nytt og forestill deg en elegant, skinnende svart eggformet tilhenger som festes raskt og enkelt bak på motorsykkelen din. Trekkmotorsykkeltilhengere gjør det mulig for syklister å kjøre på motorveien i flere dager av gangen, og bære alt fra campingutstyr til arbeidsverktøy og andre gjenstander bak seg, i stedet for på baksiden av setet.

Du kan praktisk talt slepe bagasjen eller utstyret bak enhver Harley, Goldwyng, Can Am Spider eller Victory eller hvilken som helst motorsykkel, trike eller trehjulssykkel. Mange bak motorsykkeltilhengere kan tilpasses for å matche fargen på sykkelen, trehjulingen eller trehjulssykkelen din og kommer med tilbehør, inkludert reservedekk, deksler, kromdekor og emballasje og mer.

Disse vakre, trekkende reisetilhengerne for motorsykler er ikke dine gamle skole-sidebiler på noen måte. De er festet til tilhengeren din og bak på sykkelen og kommer i fantastiske farger og materialer, inkludert glassfiber og aluminium.

Din reisehenger dumper kan også leveres med toppstativ for ekstra lagringsplass eller designet med plattformer for å sette andre gjenstander på, for eksempel iskister, verktøykasser, campingutstyr, fotoutstyr og mer.

Hvorfor er trekkvogner og lagringsenheter så populære? Enkelt sagt gjør de kunsten å reise med motorsykkel morsom og praktisk. De hjelper deg med å fjerne stresset med reisen, for som tilfellet er med for eksempel en tilhenger bak en bil, er det ingen konstant utpakking og avbinding av bagger for å komme til det du trenger mens du stopper underveis .

Med motorsykkelhengere trekker du rett og slett og åpner reisebilen for å komme til det du trenger, raskt og effektivt. Lukk den opp og kjør motorveien!

Det er til og med reisehengere som produseres for motorsykler i dag som har toppstativ for oppbevaring av en sykkel! Det betyr at du kan ta motorsykkelen din ut på veien, finne en campingplass og deretter nyte din andre favorittsport: terrengsykling eller bytur på sykkel!

Motorsykkel trekkvogner og lagringsenheter redefinerer hva det vil si å være en «syklist». Det er ingen spesielle krav til lisensiering involvert i å betjene en tilhenger for sykkelen din, men det kan selvfølgelig være lurt å sørge for å øve på å kjøre med den, parkere og manøvrere før du kjører på veien. Fordi de gir lengde til motorsykkelen din, vil du vite hvordan tilhengeren føles og hvor mye plass du trenger for å sette den inn på en parkeringsplass, parkere den fortauskanten og også hvordan du trygt kan gjøre disse filskiftene på motorveier og motorveier.

Spar baksetet på den fantastiske tursykkelen din for en passasjer og vurder å bruke en tilhenger for å trekke alt utstyret og maten bak motorsykkelen i stedet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta