Ønsker du å øke motorsykkelbagasjekapasiteten din?

Ø

Å handle motorsykkelvesker bør ikke være en utfordring. Ditt valg kan være påvirket av:

· Budsjett (hvor mye er du villig til å bruke?)

· Behov for lagringsplass (Hvor mye plass trenger du?)

· Tilpasset veske (kjøper du en tilpasset veske?)

Heldigvis finnes det forskjellige typer motorsykkelvesker på ettermarkedet. De er laget av forskjellige materialer, er av forskjellige stiler og er produsert for forskjellige formål. La oss se på dem:

Salvesker

Disse posene henger på hver side av sykkelen. De har stropper og er laget av mykt materiale, vanligvis mykt skinn eller polyester. De er lett å fjerne, og kommer derfor med et komplett installasjonsutstyr. Noen produsenter skreddersyr dem for ulike syklers merker og typer, for eksempel Cruiser/Tour-sykler kommer med ryggstøtte. Noen produsenter bruker beskyttelsesfrakker over salveskene for å beskytte dem mot miljøfarer. Men i mangel av en beskyttende frakk, kan du bruke et motorsykkeldeksel. Det er viktig å beskytte setevesker mot regn. Sadelvesker har mer oppbevaringsplass sammenlignet med andre typer motorsykkelbagasje. De er også et billigere alternativ, spesielt for eventyrlystne ryttere.

Vesker

Som salvesker henger de på hver side av motorsykler, vanligvis rundt bakhjulet. De er laget av harde materialer som metall, aluminium og herdet skinn. De er mer holdbare sammenlignet med salvesker. Med bagasje for motorsykkelbagasje kan du velge å ha enten høyere eller lavere lokk. Alternativt kan du velge å ha dem på samme nivå som de kan fungere som en ryggstøtte, om enn ubehagelig.

Vesker kan være permanent montert på sykkelen din eller ikke, avhengig av dine preferanser. Budfirmaer er kjent for å gå for permanent inventar for å beskytte leveransene sine mot tyver og for å beskytte skjøre ting fra brudd i tilfelle et fall.

Styrevesker

Styrevesker er mye mindre sammenlignet med Saddlebags og Panniers. De monteres og fjernes enkelt. Disse er vanligvis laget av syntetisk materiale, vanligvis nylon. Som navnet viser, er de ment å monteres mellom styret. Det finnes imidlertid forskjellige typer styrevesker som kan monteres hvor som helst på sykkelen; mellom håndtakene, bak, eller de kan festes på hver side av sykkelen. Disse er en favoritt blant scooterførere. De er enkle å åpne siden de fleste har glidelås. Til tross for at de er stilige og veldig praktiske, er de ikke de beste å bruke til verdifulle ting.

Tankveske

Akkurat som styrevesker, er tankvesker like små. De er montert foran på en motorsykkel, på toppen av tanken, men ikke for nær til å blokkere målerne. De brukes ofte til å lagre penner, nøkler, notatbøker, kart for reisende, lommebøker, kort og kanskje forseglede snacks. De har mange glidelås så vel som åpne rom for å oppbevare forskjellige ting. Siden de ikke har stor lagringsplass, er de ikke en favoritt for mange mennesker.

Motorsykkelvesker gir ikke bare lagringsplass, men de gir også estetisk verdi til sykkelen din. Mens noen sykkelmerker har sine egne tilpassede vesker som Harley Davidson, har de fleste ikke det, derfor hvis du er ute etter generell motorsykkelbagasje, kan du bruke disse retningslinjene for å gjøre det beste kjøpet. Alle poser kommer med installasjonsmanualer og er enkle å installere.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta