Motorsykkelklubbetikett 101 – "Gratislasting på MC Annuals"

M

Så du vil starte en motorsykkelklubbserie

Motorcycle Club Etiquette 101 “Freeloading at MC Annuals”

Det skjer alt for ofte blant MC-er og flyr mot all MC-etikett. Jeg kaller det “Annual Freeloader Syndrome” og jeg ber klubbpresidenter om å demme opp for denne stigende tidevannet slik du ser det skje blant medlemmene dine…

Litt enkel bakgrunnsinformasjon:

I gamle dager da klubbene praktiserte disiplin (ikke som i dag) var det en enkel protokoll som MC-er fulgte. “Du deltar på vår årlige feiring og støtter klubben vår, og vi vil delta på din og støtte klubben din!” Kan vel ikke bli enklere enn det? Og alle slags tradisjoner ble utviklet for å oppmuntre til denne deltakelsen, som for eksempel trofétellinger – der vertsklubben ga bort trofeer til deltakende klubber for ting som: flest medlemmer deltok, rytter over lengste distanser, klubb for lengst distanse, flest oppmøtte kvinner. klubb, de fleste besøkte sosiale klubber, etc.-du forstår hvor jeg skal her. Hensikten var å tiltrekke så mange MC-er som mulig slik at en klubb kunne tjene penger og trofeene var æressymboler som klubbene kunne bruke for å vise at de støttet andre MC-er ved å vinne disse trofeene. Fordi en årlig er en av MCs største booster-arrangementer, er det svært viktig at den årlige blir en suksess. En årlig avholdes en gang i året (vanligvis på årsdagen for en klubbs grunnleggelse) for å hjelpe til med å tjene penger til MC slik at den kan fortsette å løpe det året, og de fleste MC-er investerer tungt i sine årlige klubber. De serverer mat, leier inn DJ-er, leier festsaler, leier ut plass på større MC-er, noen henter inn underholdning, tilbyr campingfasiliteter og listen fortsetter og fortsetter.

Gå inn i den årlige gratislasteren:

Så det er skikkelig kjipt når den årlige «frilasteren» dukker opp og begår den ytterste synd. Den årlige frilasteren trekker vanligvis sykkelen opp et sted foran arrangementet eller i nærheten av arrangementet og bare sitter ute på sykkelen og kjøper ikke billett! Boooooo! Og du ser disse freeloaderne hele tiden sitte ute foran festen og hakke det opp med alle, dunke folk på ryggen, omfavne og klemme all “fam” de kjenner… helvete, de blir til og med livet til ting som bare er utenfor festen er at DE ALDRI GJØR DET INNE I FESTEN og kjøper en BILLETT!!!!! Dessverre ser du vanligvis disse frilastende idiotene i dusinvis, slå leir foran MC Annuals som slår opp med alle som går forbi. Etter at de har hatt det moro og festet med alle de kjenner på settet, samler de sammen en pakke med personer som brukte penger på det årlige arrangementet og drar dem til en annen MC- eller bikerbar for å kjøpe drinker der for resten av dagen. natt! Du kan høre frilasterne si: “Hei, denne festen er kjedelig, la oss alle kjøre over til XXXX-stedet og feste med dem. Du vet at de gjør noe i kveld også!” Og av gårde de sykler med folk som kjøpte og var nedlatende for vertsklubbens årlige. Jeg blir sint når jeg ser disse frilasterne sitte foran det årlige arrangementet uten noen armbånd. Jeg spør dem alltid: “Hvorfor i helvete ville du vise en ** opp til noens årlige og parkere den på sykkelen din uten å gå inn for å kjøpe et armbånd og støtte medklubben din?” Og MC-presidenter bør du stille nettopp dette spørsmålet når du ser klubbmedlemmene dine bryte MC-etiketten.

Slik fikser du denne urovekkende trenden:

Presidenter! Ikke la medlemmene dine gratis laste på MC-årganger. Den årlige er viktig for blodet til en MC. Det er den eldste tradisjonen blant MC-er, og hvis du starter eller driver en MC bør du respektere tradisjonene og normene som har gjort MC-er vellykket gjennom tidene.

Du burde:

1. Informer medlemmene dine om viktigheten av å støtte andre MC-er

2. Fortell medlemmene dine hvis de er blakke og ikke har råd til inngangsprisen, ikke gå til årsmøtet! Den årlige ble designet for å tjene penger til vertsklubben, ikke for å gi en personlig parade for klubbmedlemmet ditt som ønsker å laste ned på åstedet og hilse på alle.

3. Sørg for at alle medlemmene dine kjøper en billett og får et armbånd når de kommer til arrangementet. Noen klubber tar bare opp alle pengene fra medlemmene og presenterer pengene til presidenten når de kommer dit. Det er den kule måten å gjøre det på med størst effekt.

4. Be medlemmene dine om å fortelle vennene sine fra andre klubber og uavhengige ryttere de kjenner til å kjøpe billett hvis de ser dem slentre utenfor uten armbånd.

Hvis du er vertsklubben: Du bør:

1. Vurder å holde arrangementet ditt innenfor et inngjerdet område og belast folk for å gå inn i det inngjerdede området slik at selv om de slenter utenfor arrangementet, har de fortsatt betalt for å være der.

2. Vurder å overvåke parkeringsplassene og instruere løse frilastere om å kjøpe en billett eller forlate arrangementet ditt.

3. Vurder å la dine DJ-er komme med kunngjøringer under arrangementet ditt for å fortelle presidenter om ikke å la medlemmene deres ligge ute uten å betale.

Husk folkens, elsk og respekter hverandre og prøv å gjøre de riktige tingene. Freeloading på andre MC-fester er totalt uopplagt og flyr mot all MC-etikett. Det er min mening. Black Dragon National President Black Sabbath MC

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta