Motorsykkeljakker for kvinner vs motorsykkeljakker for menn

M

Selve uttrykket “motorsykkeljakke for kvinner” kan fremkalle visjoner om tøffe kvinner på store motorsykler på jakt etter kamp. Ingenting kan være lenger unna sannheten.

I dag er ikke synet av en kvinne på motorsykkel en stor sak. Nå, hvis du skal kjøre motorsykkel, kan du like godt bruke en stilig motorsykkeljakke for kvinner.

Siden motorsykkeljakker, spesielt skinnjakker, alltid er assosiert med macho-manneksemplaret av vår art, kan noen føle at mens motorsykkel og kvinner kan blandes, blandes ikke motorsykkeljakker og kvinner.

Du kan imidlertid finne en hel rekke jakker som er tilgjengelig for kvinnelige motorsykkelførere, siden alle jakkene ikke er fokusert på den tøffe kvinnen. For eksempel kan vi finne mange jakker som forsterker den feminine appellen til kvinnen på motorsykkelen.

Punktene som bør vurderes når du kjøper en motorsykkeljakke for kvinner er ikke veldig forskjellige sammenlignet med å kjøpe en jakke for en mannlig motorsykkelfører. Fortell disse punktene:

1) Det grunnleggende formålet som jakken er designet for forblir det samme. Imidlertid er det noen fine forskjeller, som skyldes de iboende forskjellene mellom menn og kvinner.

2) Generelt er kvinner mer kompakt bygd sammenlignet med menn. Derfor må man være spesielt oppmerksom på komfortnivåene mens man kjøper en jakke for kvinner som en tettsittende passform.

3) Videre er stilbegrepet for menn annerledes sammenlignet med stilbegrepet for kvinner. I det hele tatt foretrekker kvinner å lage et subtilt og diskret stiluttrykk når det kommer til motorsykkeljakker.

4) På den annen side foretrekker menn å komme med en høylytt, aggressiv og macho uttalelse om stilkvotienten deres.

Dette kommer tydeligst frem av at det er mange forskjeller i farger, mønster osv. mellom herrejakker og damejakker. Du vil svært sjelden finne en rød eller flaskegrønn motorsykkeljakke for menn, mens slike farger er svært vanlig å finne i jakkene for kvinner.

5) Videre foretrekker menn jakker med mye metall selv om det unødvendig øker vekten på jakken. På den annen side velger svært få kvinner å komme med så høylytte stiluttalelser gjennom jakkene sine.

6) I det hele tatt kan man finne en rekke jakker tilgjengelig for kvinner. Noen er sporty, noen er stilige og noen er prydet med dikkedarer, mens noen gir en overordnet cowboy- eller rettere sagt cowgirl-look.

Selvfølgelig finnes det unntak. Og noen menn foretrekker å være subtile og noen kvinner foretrekker å være høylytte og overdreven.

Men generelt er valget mellom menn og kvinner forskjellig med hensyn til stilen på jakkene, og dette må du huske på når du kjøper klærne.

Når det gjelder sikkerhetsaspektet er det svært liten forskjell på motorsykkeljakker for de to kjønnene. Det kan knapt sies at kvinner sykler saktere enn menn. Hastighet og hensynsløs kjøring er et universelt fenomen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta