Motorsykkel repo-auksjon Få ditt livs beste sykkeltilbud

M

Det er en trist historie, men hver dag er det hundrevis av motorsykkelførere som misligholder tilbakebetalingen av motorsykkellånet og lar sykkelen selges på repo motorsykkelauksjoner. Et besøk på en repo-motorsykkelauksjon vil sannsynligvis gi sykkelkjøpere muligheten til å skaffe et skikkelig kupp.

Alle syklene på auksjon vil ha blitt tatt tilbake på grunn av at den opprinnelige kjøperen ikke klarte å holde tritt med månedlige tilbakebetalinger. Tapet deres er din gevinst, ettersom finanshusene selger disse syklene til en sterkt redusert pris, i et forsøk på å få tilbake noen av pengene de opprinnelig lånte ut til eieren.

Repo motorsykkelauksjoner inneholder alle typer sykler, fra brukte powersports-sykler til eksotiske ATV-kjøretøyer. Alle er presentert for inspeksjon før auksjonen starter, noen ganger flere dager før hånden.

Hvorfor blir sykler beslaglagt og tatt tilbake?

Sykler blir beslaglagt og tatt tilbake av tre grunner. Den vanligste årsaken til at en sykkel havner på en repo motorsykkelauksjon er fordi den opprinnelige eieren, som finansierte kjøpet av sykkelen gjennom en bank, ikke har klart å holde tritt med tilbakebetalingene. Når dette skjer, blir den brukte motorsykkelen deretter beslaglagt av et overtakelsesselskap, og banken vil legge den ut for salg på en repo motorsykkelauksjon.

Den andre, mye mindre vanlige årsaken til at en sykkel blir overtatt, skyldes at den opprinnelige kjøperen ga falsk informasjon til banken på kjøpstidspunktet. I dette tilfellet tas sykkelen tilbake mye raskere, og det vil bli gjort et forsøk på å forhandle med forhandleren om å returnere sykkelen til et lite pristap. Hvis dette mislykkes, vil sykkelen bli presentert på en repo motorsykkelauksjon.

Den tredje grunnen er at en forhandler går ut av drift og forhandleren tar med hele den gjenværende beholdningen til en repo motorsykkel auksjon å avvikle den en etter en. Dette gir en stor mulighet til kjøperne på auksjonen.

Er det trygt å kjøpe en motorsykkel som har blitt beslaglagt for tilbaketakelse?

Totalt sett er det ganske trygt å kjøpe en overtatt sykkel, siden de vanligvis vil være ganske nye, sikkert mindre enn tre år gamle, og papirene vil være i orden, fordi finanshuset vil ha sjekket ut alt før du setter opp sykkelen. for auksjon.

Selvfølgelig er det fortsatt en mulighet for at motorsykkelen vil være i en dårlig tilstand av mekanisk reparasjon, og det anbefales at potensielle kjøpere søker hjelp fra noen med mekanisk kunnskap før de bestemmer seg for å by på en bestemt motorsykkel.

Nesten hvert auksjonshus vil ha alle syklene som skal auksjoneres tilgjengelig for visning og inspeksjon før auksjonen starter. Bruk denne tiden på å sjekke syklene som interesserer deg.

De fleste store motorsykkelauksjoner lar kjøperen betale med kredittkort, dette er en utmerket måte å sikre at den økonomiske transaksjonen din ikke bare er sikker, men kommer med innebygd beskyttelse, ettersom de fleste store kredittkortselskaper vil forfølge et tvilsomt auksjonshus på vegne av kjøperen dersom handelen anses å være urimelig.

Å kjøpe en brukt motorsykkel fra en repo-auksjon kan være en veldig god måte å skaffe en eksepsjonell sykkel til en god pris. Moderne auksjoner er veldrevne, fullstendig regulerte og trygge å håndtere. Alle finansielle transaksjoner blir nøye overvåket og revidert, noe som betyr at de lyssky handlene og bakromsavtalene knyttet til auksjoner tidligere er nå bak.

Kjøpere bør fortsatt bruke en viss sunn fornuft når de kjøper en sykkel fra en repo-motorsykkelauksjon, selv om de nå er langt bedre beskyttet enn for ti år siden.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta