Lettere sykling med Urban Lite-serien av sykler

L

Den nye Urban Lite-serien av sammenleggbare sykler tilbyr pendleren en ytelsessykkel som kan foldes sammen på 15 sekunder og veier inn til 9,5 kg!

Enhver pendlende syklist ønsker en lettere rammet sammenleggbar sykkel som de enkelt kan bære når de bruker tog, buss og sykkel for å komme seg gjennom morgentrafikken. Nå tilbys Urban Lite-serien med sammenleggbare sykler online til langt under veiledende pris.

Urban Lite-serien av sykler

Urban Lite-sykler har de letteste rammene i verden! Laget av solid magnesiumlegering og folding på sekunder, er Urban Lite-serien av sykler laget for urbane pendlere.

Urban Lite 1 er en ekstremt populær vare i serien og kommer på nett til kun £189,99 (RERP: £249,99). Den tilbys i en rekke farger og sports Shimano 6 girsystem med Revoshift vri-veksler, foldepedaler, 16″ hjul med lettvektsfelger og et hurtigutløsersete.

Dette er den letteste sammenleggbare 16-tommers sykkelen i verden på 9,5 kg og den kan foldes til bare 70 cm x 50 cm x 30 cm! Rammen i magnesiumlegering er sterkere enn aluminium og ruster ikke som stål.

Maksimal vekttillegg er 105 kg, og den kommer med en tolv måneders garanti og en utfoldingstid på bare tjue (20) sekunder!

For tiden på tilbud på nettet med en GRATIS bæreveske, sparkestativ og lås verdt over £34,00. Fint kjøp!

De lette rammene sikrer at Urban Lite-serien av sykler veier under 10 kg, og den letteste er Absolut Lite karbon foldesykkel. Dette er den letteste 20″ sammenleggbare sykkelen som er tilgjengelig på internett i dag med en vekt på 7,9 kg! Nettforhandlere tilbyr denne lette pendleren til £999.00 (godt under RRP på £1599.99.) Et must for seriøse bypendlere.

For de som vurderer noe lavere i pris, ville Urban Lite 2, 20″, 10,5 kg-mappen være perfekt til £ 199,99! Tilgjengelig i en rekke farger, den kommer komplett fra enkelte nettforhandlere med en GRATIS bæreveske, sparkestativ og lås verdt til rundt £37. Vi elsker pudderblå!

Nettforhandlere tilbyr nå et bredt utvalg av sammenleggbare sykler med lett ramme for voksne og barn, inkludert terrengsykler, pendlersykler, elektriske sykler og liggende sykler til priser godt under anbefalt utsalgspris (REP) og ofte med merverdivarer som GRATIS låser, kjeder og sparkestativ.

Vurderer å bytte til en sammenleggbar sykkel

Over halvparten av verdens befolkning bor i en by, og hver dag tåler vi alle pendlingen til kontorer, skoler, kaffebarer, kjøpesentre og hjem igjen. En av tre London-pendlere bruker toget for å lette belastningen, og mange bruker nå sykler for å fullføre reisen enten til eller fra jernbanestasjonen.

På et tidspunkt må de bære sykkelen sin, og på et eller annet tidspunkt i nær fremtid vil tog, busser og fly slutte å tillate sykler i full størrelse om bord ettersom presset for plass- og vektbegrensninger øker. Så hvis du er en syklist er det fornuftig å kjøpe en lett sammenleggbar sykkel nå.

Eiere av sammenleggbare sykler er liberale i sin ros av sammenleggbare sykler. Her er noen av fordelene de har delt med oss:

1. Sammenleggbare sykler gjør pendlingen enklere

2. Urban Range er lettere å ta på og av offentlig transport og generelt mer akseptert da den foldes raskt sammen til en liten pakke

3. Det tar ikke mye plass hjemme i leilighet eller rekkehus/leilighet

4. Spesifikasjonene er høyere på sammenleggbare sykler i disse dager

5. Prisene kan sammenlignes med tradisjonelle stående sykler nå

6. De er ikke så spinkle som de ser ut

7. Det er et bredt utvalg av farger og typer fold-ups nå

8. Etter hvert som parkeringsprisene stiger, vil etterspørselen etter sammenleggbare sykler øke

9. En sammenleggbar sykkel er mindre sannsynlig å bli stjålet, da du kan bære den med deg

10. Eiere føler at de hjelper byene til å bli “grønne”

11. Sammenleggbare sykler kan justeres vesentlig for å passe alle (Barn fra rundt 14 år) (Maksimal rytter på innsiden av benet er 34″)

Ettersom Storbritannias “økoby-politikk” griper landet, vil flere og flere pendlere bytte ut bilene sine med sammenleggbare sykler.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta