Kestrel RT800 Road Bicycle Review

K

Kestrel RT800 lar rytteren overføre mer kraft til bakhjulet, og den har en stivere tur samt en høyere samlet komponentgruppe. Når du bestiller sykkelen din, vil den bli levert i originalemballasjen. Skifter, sveiv, girskiftere, samt bakbremser og headset vil allerede være montert ved levering og festet til rammen. Kablene føres gjennom rammen på sykkelen, for å gi en jevnere vindbestandig tur. Når det kommer til konkurransesykling, teller hver liten bit.

Du må gjøre litt montering når sykkelen er sendt. Du må montere og montere forgaffelen og montere kaliperen, samt styre og sete. Hvis du ikke anser deg selv som en av de personene som enkelt kan bygge ting, eller i dette tilfellet sette sammen ting, følger instruksjonene og andre dokumenter med. Kestrel-guiden er veldig detaljert; den har til og med dreiemomentspesifikasjoner for setepinnen og klemmen. Det er også instruksjoner for montering av gir- og bremsekabelføring. Produksjonen har til og med inkludert to flasker med touch-up maling, bare omslutt.

Inkludert med din Kestrel RT800 vil du finne en adapter som vil tillate bruk av de fleste standard 27,2 mm setepinne, hvis du bestemte deg for at du ikke vil bruke standard aero-stolpen som følger med sykkelen.

For alle dere hardcore-sykkelentusiaster har jeg inkludert noen spesifikasjoner og litt geometriinformasjon i denne Kestrel RT800-anmeldelsen. Sykkelfargen er svart, hvit og grønn, størrelsen varierer fra 48-51-53-55-57-59 og 62CM. Den veier 17,8 pounds; styret er laget av høyeste kvalitet – Kestrel EMS Pro 31.8MM – med gel.

Sykkelgaffelen er en EMS Pro SL Carbon Steerer 1 1/8″, trinnet er en profil Cobra OS, det medfølgende hodesettet er en Orbit Z Deep Cup, m/14mm Carbon Top Cover. Skifterne, bremsespakene, front der. , bakre bunnbrakett, veivsett, kjede, kassett og bremser er alle SHIMANO 105 BLACK.

Kestrel har, og er fortsatt, lederen blant sykkelentusiaster. De er kjent for å lage den første karbonsykkelen og deres innovative design. Kestrel RT800 er, uansett hvordan du undersøker den, en mye bedre sykkel for prisen, sammenlignet med motpartene. Kestrel vil alltid være valget av sykler for hardbarkede sykkelentusiaster. Denne modellen får fem stjerner for denne landeveissykkelanmeldelsen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta