InStep Rocket Aluminium sykkelhenger (MK551)

I

Elsker du å tilbringe tid utendørs med barna, og nå vil du se etter nye muligheter og eventyr? I så fall kan det være lurt å vurdere en barnesykkelhenger. Denne typen “sykkel” er designet med et spesialrom for ett eller flere barn slik at hele familien kan nyte en utendørs tur. Når du ser på babysykkelhengere, vil du finne mange gode merker, men en som ser ut til å skille seg ut heter InStep Rocket aluminiums sykkelhenger (MK551).

I årevis har familier og enslige foreldre satt pris på konstruksjonen av InStep-sykkelhengere, vel vitende om at de vil oppleve en jevn, men enda viktigere, trygg tur. Fordi denne InStep-sykkelhengeren har en aluminiumsramme, er den veldig lett som gjør det enkelt å transportere og flytte den inn for lagring. Rammen er imidlertid også veldig sterk og slitesterk, slik at du kan stole på at du og barna dine vil ha en barnesykkelhenger som tåler vekten, men også selve turen.

Når det gjelder babysykkelhengere, er en av fordelene som er spesifikke for InStep Rocket aluminiums sykkelhenger (MK551) at designet er slik at tilhengeren konverteres fra en sykkelhenger til en kvalitetsvogn i løpet av få minutter, men uten behov for verktøy . På grunn av måten denne enheten tjener to formål på, er den også et svært kostnadseffektivt valg. Derfor, hvis du ønsker å tilbringe mer tid ute med barna dine, men også har muligheten til å gå eller jogge med barnevogn, vil denne InStep-sykkelhengeren være den perfekte løsningen.

Andre funksjoner knyttet til denne babysykkelhengeren inkluderer en ekstra bred ramme, som i tillegg til å tilby mer plass inne i kupeen for barna også hjelper med den generelle balansen. Som med alle InStep-tilhengere, har InStep Rocket-sykkelhengeren i aluminium (MK551) også et værskjold som kan brukes under regn eller tider med kalde temperaturer for å gi barna bedre beskyttelse. Deretter gjør 20-tommers hjulene med hurtigrullende og hurtigutløserdesign det mye enklere å manøvrere babysykkelhengeren uavhengig av svinggrad eller terreng.

For ekstra sikkerhet har InStep-tilhengere forhjulsbeskyttere, samt en fempunkts justerbar sele. Med dette vet du når barna er låst sikkert inne i det lukkede rommet, mens du tråkker på sykkelen på utendørseventyret ditt, uten å bekymre deg for at barnet ditt skal komme seg ut av kupeen eller at selen skal løsne. Denne sykkelhengeren tilbyr til og med en universalkobling, som passer raskt og uten anstrengelse på praktisk talt alle typer sykler.

For denne spesielle modellen av InStep-sykkelhenger kan setet romme opptil to barn med en total vektkapasitet på 100 pund. For å oppbevare tilhengeren slås den enkelt sammen, også i løpet av minutter og uten verktøy. For en lav pris kan du eie din egen InStep Rocket aluminium sykkelhenger (MK551) og begynne å planlegge tid ute med barna, og vise dem verden, men fra et annet utsiktspunkt!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta