Indiske motorsykkelforhandlere: Hva kan de tilby?

I

Hvis du er eier av en indisk motorsykkel, eller du vurderer å kjøpe din første sykkel fra sykkelprodusenten, vil du se etter indiske motorsykkelforhandlere. Selv om du ikke har planer om å kjøpe sykkelen fra en forhandler og du har valgt å kjøpe en annenhånds privat, vil du trenge noen til å utføre service på sykkelen og ha sikkerheten til å vite at de leverer reservedeler. Men hva kan du forvente av en forhandler og hvilke tjenester tilbyr de?

Nye og brukte indiske motorsykler

Hvis du må kjøpe din indiske motorsykkel, vil du gjerne vite at nettforhandlere generelt vil tilby både nye og brukte motorsykler, og dette kan være et flott sted å starte når du leter etter en sykkel. Du vil vanligvis kunne finne og velge fra et stort utvalg av motorsykler, inkludert:

  • The Bagger 2015 Chieftain;

  • The Cruiser 2015 Chief Dark Horse, 2015 Chief Classic eller 2015 Chief Vintage;

  • 2015-speideren;

  • The Touring 2015 Chief Roadmaster.

Finansieringsmuligheter for nye motorsykler

Noen, men ikke alle, forhandlere kan tilby deg finansieringsløsninger for å kjøpe en splitter ny motorsykkel, da det vanligvis ikke er så mange som kan gå inn i utstillingsrommet og betale kontant for den nye sykkelen. Selv om du kan velge å finne ditt eget finansieringsalternativ, er generelt å gå med forhandleren den enkleste og raskeste måten å fullføre kjøpet og komme ut på veien på den nye sykkelen.

Innbytteservice på din gamle sykkel

Hvis du for øyeblikket eier en motorsykkel, kan det være lurt å selge den og bruke pengene på din nye indiske motorsykkel. Forhandlere lar deg ofte gjøre dette gjennom dem. Du kan finne ut hvor mye de vil tilby som innbytte mot din nye sykkel, og dette sparer deg for å måtte gå gjennom prosessen med å annonsere og finne en kjøper til din gamle sykkel.

Dele- og serviceavdeling

Gode ​​indiske motorsykkelforhandlere bør tilby en dele- og serviceavdeling. Dette betyr at hvis noe skulle gå galt med motorsykkelen din, kan du booke inn for reparasjon og service hos samme firma som du kjøpte sykkelen fra. De skal tilby et bredt utvalg av reservedeler eller kunne bestille deler til sykkelen din og tilby en tjeneste med utdannede teknikere. Det kan også være lurt å sjekke om de tilbyr en garanti.

Prøvekjør en indisk motorsykkel

Er du usikker på hvilken motorsykkel av utvalget av indiske motorsykler du vil kjøpe? Sjekk i så fall for å finne ut om forhandleren tilbyr en prøvetur. Å bestille en prøvetur er en fin måte å finne ut om sykkelen passer før du forplikter deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta