Ikke gjør sykkelmanøverøvelsen

I

Ikke gjør øvelsen Bicycle Maneuver, med mindre du vil ha sterke magemuskler og flat mage.

Sykkelmanøveren er den samme øvelsen som Pilates Criss Cross, og er vurdert som den beste mageøvelsen av American Council on Exercise. Siden den inkluderer både trunkfleksjon og rotasjon i én øvelse, er dette en flott mage-trening. I tillegg er det ikke nødvendig med noe spesielt treningsutstyr for å utføre sykkelmanøveren.

Du styrker dine ytre mageskrå, indre abdominalskrå, rectus abdominis og transversale abdominismuskler ved å gjøre denne øvelsen. Komprimering av magehulen er den primære handlingen til alle disse fire musklene. Flekning av vertebral kolonnen er også en handling av obliques og rectus abdominis muskler; mens skråstiltene også roterer ryggraden din.

Du vil finne det lettere å reise seg fra sittende eller liggende stilling, gi støtte til magen og holde ryggen godt på linje ved å styrke disse musklene. Ditt fysiske utseende vil også forbedres.

Selv om dette er en vanskelig øvelse, gjør helsefordelene det verdt innsatsen å gjøre denne øvelsen regelmessig som en del av treningsprogrammet ditt.

Du kan ha en tendens til å løfte overkroppen med armer og hender mens du gjør denne øvelsen. Hvis du plasserer hendene rett bak ørene i stedet for flettet bak hodet, kan du unngå denne tendensen. Ved å bruke denne teknikken for håndplassering, vil du være mer sannsynlig å løfte overkroppen med magemusklene i stedet for med armene.

Begynn med å ligge flatt på en treningsmatte med korsryggen presset til matten. Legg hendene ved siden av hodet og over ørene. Hev knærne for å danne en 90 graders vinkel med vertikale lår og horisontale legg. Strekk ut høyre ben med benet ca 30 til 45 grader over gulvet. Hold venstre lår vertikalt og venstre leggen horisontalt. Løft skuldrene fra matten med magemusklene, og roter for å berøre venstre kne med høyre albue. Bytt ben og roter i motsatt retning for å berøre høyre kne med venstre albue. Hold en jevn, avslappet pust gjennom hele treningen. Fortsett til musklene er trette.

Vær utholdende og prøv å gjøre noen flere repetisjoner av denne vanskelige øvelsen hver dag. I løpet av kort tid vil du gjøre 5 til 10 eller flere repetisjoner hver dag, og utvikle en sterk og fast mage.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta