Hvordan få en Florida motorsykkellisens

H

Klar til å ta motorsykkelen på åpen vei? Denne artikkelen vil

ta deg gjennom trinnene for å få Florida motorsykkellisens med

en ekstra vekt på sikker kjøring.

Reglene

I henhold til Florida DMV-retningslinjer må alle som kjører motorsykkel ha et klasse M motorsykkellisens eller motorsykkelinstruksjonstillatelse.

Søkere må være fylt 16 år, bestå motorsykkelkunnskapsprøven, en hørselstest og en synsundersøkelse. Det siste trinnet er å bestå motorsykkelferdighetstesten hvor du vil demonstrere din kompetanse innen motorsykkeldrift.

Alle førstegangssøkere for en motorsykkelpåtegning som er under 21 år må fullføre et avdelingsgodkjent kurs for motorsykkelsikkerhet.

Forbered deg til skriftlig eksamen

Florida DMV krever at alle søkere må bestå en skriftlig motorsykkelkunnskapstest på trafikkskilt, motorkjøretøylover og trygge kjøreteknikker.

Hvis du mislykkes på eksamen, krever noen stater at du venter til minst til neste dag for å ta testen på nytt og kreve et gebyr for gjeneksamen.

Alle motorsyklister oppfordres til å studere til denne skriftlige prøven, slik at du ikke tar sjansen på å stå i kø på DMV-kontoret bare for å gå tomhendt hjem. på nett motorsykkelprøver er tilgjengelige som gir ekte eksempelspørsmål fra Florida DMV Motorcycle Exam.

Papirarbeid

Før du drar til Florida DMV Office, sørg for at du har følgende nødvendige dokumenter for å få motorsykkellisensen din. Eksempler inkluderer:

  • Fødselsattest utstedt i enhver stat
  • Førerkort eller instruksjonstillatelse utstedt i en annen stat
  • amerikansk pass
  • Amerikansk militær ID-kort (aktiv tjeneste, pensjonert, reserve)
  • Florida ID-kort
  • personnummer, hvis utstedt,
  • Dokumenter fra en domstol
  • Vigselsattest

På veien

Når lisenskravene dine er oppfylt, vil en klasse M-påtegning bli lagt til førerkortet ditt. Husk… sikker bruk av en motorsykkel krever øvd ferdighet, kunnskap og respekt

forståelse for begrensningene pålagt av operatøren, maskinen,

og miljøet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta