Hvordan bli godkjent for et motorsykkellån med høy risiko og finansiering

H

Er du på markedet for en motorsykkel, men har dårlig kreditt og trenger et motorsykkellån med høy risiko? Vel, ikke bekymre deg, målet med denne artikkelen er å gi deg alt du trenger å vite om å bli godkjent for et motorsykkellån med høy risiko.

Først må du forstå hvordan motorsykkellånere går fram for å klassifisere deg som høyrisiko. I gjennomsnitt, når en motorsykkelutlåner ønsker å godkjenne motorsykkelfinansiering, har de et mye høyere avskjær i kredittpoengområdet enn en billångiver. Dette eksisterer enten du har god eller dårlig kreditt.

Så med det sagt kan en billångiver godkjenne en FICO-kredittscore på 610 som ikke en høy risiko, men en motorsykkelutlåner vil mest sannsynlig klassifisere en FICO-kredittscore på 610 som et motorsykkellån med høy risiko og vil kanskje ikke gi godkjenning på det.

Det er to grunner til dette:

1. Motorsykler er mye vanskeligere å ta tilbake i god stand enn en bil. Som et resultat av dette enkle faktum, hvis du misligholder motorsykkellånet, er det en høyere risiko for motorsykkelutlåneren enn en billångiver fordi det er mye vanskeligere å ta tilbake en motorsykkel i god stand enn en bil.

Med alle de nye motorsykkelførerne som kommer inn i bransjen er det en høy hendelse av en form for mindre eller større skade på mange motorsykler, noe som betyr et lavere beløp per enhet en utlåner får når de tar tilbake en motorsykkel for en kunde som velger å få dårlig kreditt over å betale for motorsykkellånet deres. Skaden kan være fra overtakelsesbyrået eller den faktiske eieren, men det enkle faktum er at motorsykkel henter mye mindre på tilbaketaksauksjoner enn biler.

Dette enkle faktum er en grunn til at gode og dårlige kredittmotorsykkellån tilbys til mye høyere renter enn en bil og har en samlet lavere godkjenningsprosent sammenlignet med biler.

2. Den gjennomsnittlige motorsykkelen har en tendens til å svekke seg veldig raskt. Siden motorsykler har høyere ulykkesfrekvens og det er mange mennesker som ikke betaler ned på lånet når de krasjer, resulterer dette i høyere mislighold for motorsykkellånere. Dette er en annen grunn til at motorsykkellånsrentene er høyere og det er vanskelig å få godkjent motorsykler.

Ok, nå som du har bakgrunn i hvordan en motorsykkelutlåner ser på et motorsykkellån, la oss se på hvordan du kan få godkjent for et høyrisiko motorsykkellån.

Trinn én er å virkelig forstå kredittrapporten og kredittscore. Hvis du leter etter motorsykkelfinansiering med høy risiko, har du sannsynligvis hatt noen kredittproblemer tidligere. Men du vet aldri hvordan disse kredittproblemene spilte ut på kredittrapporten din før du får en kopi av den.

Ta en titt og sørg for at alt som er rapportert på kredittrapporten din faktisk er sant. Se hvert år 1000-vis av mennesker akkurat som deg finne at kreditorer har gjort feil på kredittrapporten deres, noe negativitet påvirket deres kredittscore. Hvis FICO-poengsummen din viser 610, men det er 1 feil på kredittrapporten din, kan du enkelt heve FICO-kredittscore til 625 eller høyere ved å fikse feilen. Få alltid rettet feil på kredittrapporten din før du sender inn en søknad om høyrisiko motorsykkellån.

Trinn to er å rydde opp i kredittkortgjelden din. Jeg vet at du sannsynligvis tenker at jeg ikke kan gjøre dette, men det kan utgjøre en stor forskjell når det gjelder å hjelpe deg med å bli godkjent for motorsykkelfinansiering med høy risiko. Se motorsykkellånere liker ikke å se dine personlige kredittkort maks. Derfor bør du prøve å betale ned kredittkortgjelden din før du sender inn søknaden om motorsykkelfinansiering. Selv om du må gjøre det på kort sikt, kan det hjelpe deg enormt med å bli godkjent.

For eksempel, hvis du har en 610 FICO kredittscore, vil du sannsynligvis bli avvist hvis du har maksert alle kredittkortene dine. Men hvis du er i stand til å redusere kredittkortgjelden din med 50 %, har du en mye større sjanse for å bli godkjent for et motorsykkellån med høy risiko. Dette er et enkelt konsept, men du vil bli overrasket over hvor mange motorsykkelkjøpere som ikke klarer dette og aldri blir godkjent.

Trinn tre og det siste trinnet er for endelig send inn søknaden om motorsykkellån. Det er mange långivere som spesialiserer seg på motorsykkellån med høy risiko. Jeg anbefaler å knytte om 2 eller 3 online motorsykkellånere og deretter flytte til dine lokale kredittforeninger eller finansiering fra forhandleren som Suzuki Finance, Honda Financing, Kawasaki Credit Card eller Polaris Star Card.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta