Fordeler med en liggende treningssykkel

F

En type kondisjonsmaskin som du kan bruke til trening er stasjonære sykler. Det finnes mange forskjellige typer treningssykler som stolper, spinningsykler, dual action og andre. En type som har noen store fordeler er liggesykkelen. Dette er en flott en å velge, spesielt som nybegynner.

Den første store fordelen er at du ikke legger noe unødvendig press på deg selv mens du bruker denne typen treningssykkel. Med en tradisjonell treningssykkel er det ganske mye press på deg når du setter deg ned. En liggende sykkel kan brukes i lengre perioder uten å bekymre deg for all den ekstra smerten siden du sitter litt mer tilbake. Det er mye mer behagelig mens du bruker det, og du vil mest sannsynlig ikke føle merkelige smerter neste dag fra sittende stilling.

Hvis du er tung og overvektig, må du være bekymret for ting som å legge for mye stress på knærne. En liggesykkel gjør ikke dette der andre typer kan. Det er mye mer tilgivende for leddene dine, noe som gjør det til en god type trening for nybegynnere og de som har mye ekstra vekt du trenger å gå ned.

Uansett om du er vant til å sykle på andre typer treningssykler, vil en liggende utfordre et litt annet sett med muskler. Siden du er i en annen vinkel, vil du få en litt annen trening enn en stående sykkelmaskin. Dette gir bena en større utfordring ved å bygge musklene litt annerledes ved å være i en annen vinkel.

Mange av disse maskinene kommer med treningsøkter som allerede er programmert inn i maskinen. Det vil gi deg følelsen av å gå opp og ned bakker ved å endre motstanden på deg. Denne typen trening hvor du gjør ulike intervaller med intensitet er kjent for å gi deg en bedre total trening enn å holde nøyaktig samme intensitet hele treningen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta