En guide til å kjøpe Schwinn Mark II sykkelhenger (SC766)

E

Leter du etter en barnesykkelhenger, men har ingen anelse om hvor du skal begynne? I så fall vil vi foreslå at du vurderer tilhengere produsert og solgt av Schwinn. Tross alt ble dette selskapet grunnlagt i Chicago i 1895, og i dag er det fortsatt et av de beste valgene for folk som ønsker å kjøpe en sykkel eller sykkelhenger. Et alternativ du kanskje vil se på er Schwinn Mark 2 sykkelhenger, som er lastet med funksjoner.

Selv om denne Schwinn sykkelhengeren er en av de dyrere modellene med en pris rundt $225, har den så mye å tilby. Denne tilhengeren er laget med en aluminiumsramme som er lett og rustsikker, men også sterk og holdbar slik at den vil vare lenge. Selvfølgelig vil du som forelder se på alternativer for sykkelhengere som tilbyr en utmerket utendørsopplevelse for deg og barna. Designet for å romme to barn, hver opp til 50 pund, holder det doble selesystemet barna sikkert sittende mens de er ute på sykkeltur.

Schwinn Mark 2 sykkelhenger måler 31 x 33 x 35 tommer når den er utfoldet, men når den er sammenslått måler den 31 x 35 x 20 tommer, noe som gjør den enkel å lagre. Denne Schwinn-sykkelhengeren har også 20-tommers hjul, som er utformet slik at tilhengeren kan trekkes på ujevnt eller ujevnt terreng uten problemer, og fordi den er rustsikker, vil du aldri bekymre deg for korrosjon hvis du kjører i regnet. I tillegg kan denne sykkelhengeren gjøres om til en barnevogn, slik at du kan sykle en dag og deretter ta barna med på tur eller jogge en annen dag.

En annen populær funksjon ved Schwinn Mark 2-sykkelhengeren er 2-i-1-værskjermen. Med regnbeskytteren som kan glide ned, vil barna få muligheten til å komme seg utendørs for en sykkeltur på en solrik dag mens de blir beskyttet hvis de blir fanget i regnet. Deretter på varmere dager ble kalesjen trukket opp for perfekt ventilasjon eller fjernet slik at barna kunne nyte solskinnet og naturen under reisen.

I tillegg til at Schwinn Mark 2 sykkelhenger er lett å trekke uansett terreng, holder utformingen av en universalkobling tilhengeren oppreist, selv om sykkelen din skulle velte. Når den først er omgjort til en barnevogn, er den like lett å skyve. På den måten, hvis du foretrekker å gå eller jogge på landet uten glatte stier, ville du ikke ha noe problem, og barna vil nyte en perfekt jevn tur.

Når de kjøper sykkelhengere, ser de fleste foreldre etter bekvemmelighet. Å ha tid til å montere tilhenger, samt feste tilhengeren på sykkelen, og brette ut og lagre er ikke et alternativ. Men med alle Schwinn sykkelhengere er det ikke nødvendig med verktøy, slik at sykkelhengeren kan settes helt sammen i løpet av minutter og etter å ha tilbrakt en vakker dag ute. Å løsne tilhengeren fra sykkelen og slå den sammen for oppbevaring er like raskt og enkelt, blant annet på grunn av hurtigutløserhjulene.

Andre fordeler med denne Schwinn-sykkelhengeren inkluderer det bakre oppbevaringsområdet, som ville være ideelt for å pakke snacks eller lunsj og drikke for en piknik mens du er på sykkeltur, doble seter som gir de to barna god plass, og til og med en femårsperiode. begrenset garanti. Dette selskapet er så trygg på alle Schwinn sykkelhengere som selges at de gir støtte slik at du som forelder og forbruker har 100 % tro på det valgte produktet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta