Elsykler – Fremtidens transport

E

Elsykler er fremtidens transport. Vi trenger bare å se oss rundt for å se at veiene våre blir mer og mer overfylte med bensinslukende biler mens luften vi puster inn blir mer forurenset for hver dag. Her er noen gode grunner til å vurdere en alternativ transportmåte; nemlig elsykkelen eller E-sykkelen.

Helsefordelene ved å sykle i stedet for å kjøre er åpenbare, men selv om mange av oss kjøper sykler med gode intensjoner, ender mange av disse med å sitte i garasjen og samle støv og bare vente på den ideelle dagen da vi kan ta en tur. Vi har en tendens til å tenke på dem som rene fritidskjøretøy, mens bilene våre er for å gå på jobb og handle osv. Hva om du kunne sykle til jobben eller butikkene med litt hjelp fra en stillegående elektrisk motor? Ville en mindre skremmende eller utmattende tur friste deg til å sette deg på sykkelen og nyte frisk luft og trening? Gå inn på E-sykkelen.

El-sykler er ekstremt billige i drift. De fleste e-sykler kan kjøres med bare pedalkraft, med en blanding av pedal med elektrisk kraftassistanse, eller kun elektrisk kraft, slik at du kan velge hvor mye innsats du legger ned. Selvfølgelig, jo mer innsats du legger ned, jo mindre motoren må gjøre det slik at batteriet varer så mye lenger mellom ladingene. Når det er på tide å lade opp batteriet, vil en god sykkel koste rundt fem øre å lade. Sammenlign det med å fylle bilen eller ta offentlig transport!

Overbelastning og parkering. Mange av turene vi gjør er ikke så langt hjemmefra, bare litt for langt å gå. Hvis du kunne hoppe på en e-sykkel og komme deg dit raskt, stille og uten å slite deg ut på de skremmende bakkene, ville du ofte oppdage at reisen ikke tok mye lenger, om i det hele tatt, enn om du hadde gått i bilen , ble med i køene, søkte etter en park osv osv. De fleste har opplevd frustrasjonen av å bli med i den stadig voksende massen av biler som kjører på veiene våre hver dag. Vi bruker alt for lang tid på å sitte i trafikkøer, bli frustrerte og sinte mens vi sliter med å komme oss til jobb eller i butikkene. Personlig tar det meg 15-20 minutter å kjøre til jobb hver dag og lengre tid å kjøre hjem på grunn av 5-tiden-rushet. På min elsykkel tar det 25 minutter hver vei, uansett hvordan trafikken er. Det er en no-brainer.

El-sykler er miljøvennlige. Vi har alle hørt rapportene om forurensningen som kveler verden vår, og vi blir stadig påminnet om bidraget våre bensin- og dieselbiler gir til denne suppen. Vurder hvor mye du bidrar til luft- og støyforurensning med bilen eller bussen, og sammenlign det med effekten av en lydløs, effektiv elsykkel. Jada, produksjon av elektrisitet bidrar til forurensning av planeten vår, men i mye mindre grad enn vår umettelige appetitt på den stadig minkende oljen, og i disse dager med flere og flere land som ser på alternative energikilder som solenergi osv. ganske tenkelig at E-sykkelen din til slutt kan etterlate praktisk talt null karbonavtrykk. Du må føle deg bra med det.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta