Elektrisk sykkel eller økosykkel: hvorfor de ikke bør markedsføres som DUI-sykler!

E

Elektriske sykler vinner gradvis terreng og anerkjennelse i Nord-Amerika. I noen land som Kina og India er de mer etablerte. De er en favoritt blant unge menn og kvinner for utseendet, stilen og hastigheten de har. Deres mange fordeler har blitt utbasunert spesielt på grunn av deres ikke-avhengighet av gassdrivstoff. Bortsett fra denne merverdien, har de store fordeler i sin manøvrerbarhet. I noen land som Kina kjører folk dem på veiene, og deres evne til å navigere på trange steder og bevege seg gjennom ekstremt overfylte veier og stier gjør dem desto mer tiltalende. Elektriske sykler handler om fellesskapet og dets sunnhet og bør markedsføres som sådan.

Batteridrevne sykler og sykler markedsføres i økende grad. De mest tiltalende av disse inkluderer de som markedsføres som 20 miles/time (eller mindre) elektriske sykler. Føderale myndigheters forskrifter anser mange av slike elektriske sykler i denne kategorien som vanlige sykler. Som sådan krever eieren eller rytteren ingen lisens eller registrering for å operere. Bensin er åpenbart ikke nødvendig for å drive elektriske sykler. Det er her det blir interessant fordi mange selskaper har forskjellige grunner for å komme inn i virksomheten med å produsere eller markedsføre elsykler.

Ethvert søk etter e-sykler på internett gir vanligvis en rekke selskaper. Eaze bike, optbike og KABS Ride er noen av de store navnene i bransjen. Du vil forvente en dash og dryss av scootere, mopeder, klassiske sykler i søkeresultatene dine. Elektriske sykkelselskaper posisjonerer seg selv og tilbudet sitt på mange måter, hvorav noen ville få en ivrig forretningsmann til å lure på visdommen bak disse gimmickene. For eksempel markedsfører noen selskaper elektriske sykler utelukkende som DUI-sykler. DUI sykler? Jeg har deltatt på flere grønne/miljøvennlige produktutstillinger eller lørdagsmarkeder og lyttet til folk som spotter – eller håner – ideen om å sykle på «DUI-sykler». I et samfunn som stigmatiserer dårlig oppførsel, appellerer ikke slike merkelapper. Er det derfor konseptet ikke helt har innhentet? Er det derfor fordelen som ligger i å eie en elsykkel ikke matches av antall syklister? Hvem vet! Men konsistensen som enkelte markedsførere har brukt denne gimmicken med, er en indikator på at en nisje blir servert om enn i utkanten av samfunnets kollektive norm.

For noen selskaper som KABS Ride er det realiseringen av den potensielle påvirkningen et godt rekreasjonstransportsystem kan ha på miljøet. Ettersom landets gassforsyninger fortsetter å bli påvirket av fiendtlige gassleverandørers luner og lure, forpliktet selskaper som dette seg til å hjelpe folk med å redusere utfordringer og vanskeligheter med å betale for høyere gasspriser gjennom unike forretningsmodeller og produkter. Bortsett fra det beviste faktum at folk reiser mindre enn 20 miles til jobb, er fritidsaktiviteter store bidragsytere til USAs energiproblem. En person kjører til treningsstudioet eller parkerer i bensinslukende lastebiler. Disse er ofte mindre enn 10 mil hjemmefra. Eksperter er enige om at bidraget til karbonutslipp fra nabolagsreiser er betydelig høyt.

Fordelen som alternative batteridrevne sykler kan ha på miljøet vårt og samfunnet er enorm og uvurderlig. Mange av disse e-syklene kan reise opptil 30-35 miles på en enkelt lading av batteriene. Elektriske sykler handler om fellesskapet og dets sunnhet og bør markedsføres som sådan.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta