De forskjellige typene Kawasaki-motorsykkel

D

Kawasaki er kjent for å være en av verdens ledende motorsykkelprodusenter. Ikke bare ser syklene fantastiske ut, men de har ytelse, komfort, pålitelighet og sikkerhetsfunksjoner som er uten sidestykke. Denne artikkelen gir en liste over noen av de vanligste typene Kawasaki-motorsykler, og hva hver av fordelene deres er.

Offroad

Offroad-sykler er designet med spesielle funksjoner som gjør dem passende for bruk i offroad-miljøer. KLX450R kombinerer en kraftig 4-takts motorteknologi sammen med et racerorientert chassis, noe som gjør den til Kawasakis raskeste offroad-sykkel noensinne. Andre modeller i offroad-serien inkluderer 2012 Stockman og KLX140.

Motocross

Kawasaki er verdenskjent for sitt utrolige og kraftige utvalg av motocrosssykler. Fra 2-takts til 4-takts systemer, Kawasaki tilbyr en rekke motocrossmodeller som er designet for å slå konkurrentene. Motocross-modeller inkluderer 2013 KX250F og 2013 KX65.

Kryssere

Cruisere er designet for å reise lange avstander med både stil og komfort. De er perfekte for bilturer, siden de kombinerer kraftige turfunksjoner, sammen med god plass og oppbevaring. Vulcan 1700 Voyager er en av Kawasakis flaggskipcruisere, andre modeller i serien inkluderer Vulcan 900 Classic og Vulcan 900 Classic Special edition.

Sport

Sportssykler er designet for å ha høy ytelse, men likevel kjørevennlige. 1400GTR ABS er utformet for å nå blemmehastigheter, samtidig som presisjonshåndtering opprettholdes. Dens firesylindrede motor, akseldrift, komfortable ergonomi og integrerte bagasjeoppbevaring gjør den til verdens første transkontinentale supersportmotorsykkel. Denne motorsykkelen er virkelig i en klasse for seg, og må kjøres for å bli trodd!

Morsomme sykler

Morsomme sykler utgjør en rekke modeller som er spesialdesignet for å introdusere unge ryttere til moroa ved terrengkjøring. De er laget med tanke på sikkerhet, og de har en rekke funksjoner som gjør dem egnet for bruk av barn, tenåringer og unge voksne. Firetakts KFX90 quad er egnet for barn fra 12 år og oppover. Den har et system som er enkelt å betjene, inkludert og elektrisk startfunksjon, og en hastighetsbegrensende gasspak, som lar barn lære å sykle i tryggere, lavere hastigheter.

Elev godkjent

Kawasaki har produsert en rekke sykler som er elevgodkjente. Learner Approved Motorcycle Scheme (LAMS) ble først introdusert i NSW, Australia, og siden en vellykket prøveperiode har den blitt introdusert i andre stater. Noen av Kawasaki-motorsyklene som er elevforbedrede inkluderer 2013 KLR650, Versys 650L ABS og 2012 Ninja 250R.

Det beste stedet å kjøpe motorsykler er fra en spesialforhandler. Du kan finne en i ditt område ved å søke etter dem på nettet. Alle gode forhandlere vil ha en nettside hvor du kan se informasjon og bilder av alle syklene og tilbehøret de har til salgs. Bruk alltid et pålitelig og anerkjent selskap for å sikre at du kjøper en ny eller brukt sykkel av høy kvalitet som er bygget for å vare.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta