Bruk av innerrør for sykkel som treningsapparat (hofteflekser)

B

Jeg har allerede skrevet flere artikler om bruken av gamle sykkelslanger som et veldig effektivt treningsapparat. Det er to hovedgrunner til at du i det minste bør vurdere å prøve dette. For det første sparer du miljøet ved å resirkulere dine gamle slanger og forvandle dem til en treningsenhet som kan tas med overalt. For det andre, av en eller annen grunn, er gamle slanger ganske enkelt ekstremt effektive til å utføre en rekke øvelser i både oppvarming og hovedtrening. For ikke å nevne at de er gratis, lett transporterbare og lett utskiftbare hvis de går tapt. Jeg drar svært sjelden på tur uten flere forskjellige typer innerslanger (lette roadracerrør, vanlige landeveissykkelrør og terrengsykkelrør).

Den siste øvelsen jeg utviklet for bruk med enten landeveissykkelrør eller terrengsykkelrør, er det jeg kalte aktiveringsøvelsen for liggende hoftebøyer. Dette krever at du ligger flatt på ryggen på gulvet. Sløyfe innerrøret rundt seg selv slik at du har to løkker for å redusere diameteren på røret halvveis. Løft deretter begge bena i luften med bøyde knær og i 90 graders vinkel mot gulvet. Plasser det løkkede røret rundt foten omtrent halvveis opp i buen. Skyv deretter det ene benet fremover og det andre bakover mot brystet, og aktiverer hoftebøyeren. Fokuser på tilbaketrekkingen av benet som er motsatt benet som skyver fremover.

Dette er en flott bevegelse å inkludere etter at du har rullet skum, fullført strekkerutinen og er klar til å reaktivere musklene dine før hovedtreningen. Du vil umiddelbart føle forskjellen når du først reiser deg fra denne bevegelsen og begynner å gå. Du vil bli overrasket over den mer flytende følelsen du opplever i hoftebøyeren og den generelle bevegelsen fremover. Jeg anbefaler denne øvelsen på det sterkeste for å aktivere musklene dine før alle sykkelturer og løpeturer. Dette vil bidra til å forhindre muskelrifter og -trekk hvis det gjøres på regelmessig basis og før alle treningsøkter og løp.

Vennligst referer til mine andre artikler som inkluderer bruk av gamle slanger for bruk for å opprettholde styrke og generell helse for rotatorcuff, setemuskler og bryst. Bruk ulike slanger for å variere motstanden i treningen. Start som alltid med de lettere mer elastiske rørene og bygg deg opp gradvis til standardrørene. Jeg liker å bruke terrengsykkelrørene til underkroppen og ikke til overkroppen siden de gir for mye motstand.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta